Warning: include(top.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'top.inc.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php4/lib/php:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42
НОВИНИ
 

Лъчезар Коцев ще води националния отбор за момичета до 16 години

12.06.2018 17:14
Лъчезар Коцев ще води националния отбор за момичета до 16 години

Лъчезар Коцев ще води националния отбор за момичета до 16 години на Европейското първенство за тази възраст това лято в Черна гора. Той заменя Десислава Ангелова, която поради ангажименти във Франция се оттегли от поста.

 

Коцев бе утвърден за старши треньор на заседание на Управителния съвет на БФБаскетбол днес.

 

Управата утвърди Красимира Банова за нов член и Председател на Спортно-Техническата комисия към БФБаскетбол. Начело на комисията за Подрастващи пък бе определен друг член на УС – Тодор Иванов. Той предложи Комисията да е с членове Даниел Димитров, Лъчезар Диков, Лъчезар Коцев, Йордан Иванов, Борислава Мандур и Христо Христов.

 

Днес Управата изслуша отчети на президента на БФБаскетбол Георги Глушков и Генералния мениджър на НБЛ Лилия Борисова за работата на лигата. УС единодушно реши Георги Глушков  и Атанас Тонев и всички други членове на УС на БФБаскетбол да присъстват при възможност на общото събрание на НБЛ на 18.06.2018 13:00 ч. в з. „Универсиада“.

 

След като разгледа кандидатурите на Дунав 2016 (Русе) и Рилски спортист (Самоков), с два гласа Въздържал се УС реши финалите на Държавното първенство за момичета до 14 години да се проведе в Самоков от  26 до 30 юни.

 

УС единодушно реши да се отпусне помощ в размер на 500 лв. за подпомагане на бившата басетболистка Тина Динева от бюджета на БФБаскетбол.
1 2 3 4 5 ... 51 »


Галерия
www.fiba.basketball