Warning: include(top.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'top.inc.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php4/lib/php:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42
НОВИНИ
 

Националите ще гостуват в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания “Света Марина“

11.06.2018 10:20
Националите ще гостуват в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания “Света Марина“

Националите ще гостуват в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания “Света Марина“. Срещата ще бъде част от традиционния баскетболен турнир на институцията и ще премине под надслова „Всеки ден се учим от вас, днес научете нещо от нас“.

 

Срещата на избрани играчи от селекцията на Любомир Минчев ще се състои на 14 юни, от 11:30 ч. на спортната площадка в Дневния център  на ул. „Гюешево“ – „Хайдут Велко“ в столицата.

 

Както е известно тимът на България се готви в София а важните мачове от последния прозорец на първата фаза на квалификациите за световно първенство в Китай през 2019 г. Нашите приемат на 29 юни Исландия в „Арена Ботевград“. На 2 юли тимът ни гостува на Чехия.

 

Отборът вече седмица тренира в столицата, като до края на седмицата се очаква към заниманията да се присъедини Александър Везенков от „Барселона“. Все още се изчакват и Дий Бост, чиито сезон с екипа на Страсбург във Франция приключи и Павел Маринов, който все още има мачове със Стяуа в Румъния.
1 2 3 4 5 ... 51 »


Галерия
www.fiba.basketball