Warning: include(top.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'top.inc.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php4/lib/php:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42
НОВИНИ
 

Безплатен вход за организирани школи за подрастващи на България - Чехия

22.02.2018 11:18
Безплатен вход за организирани школи за подрастващи на България - Чехия

Входът за клубни отбори от подрастващи от България, които искат да гледат мача България - Чехия в петък в Арена Ботевград, ще бъде безплатен. Това обявиха домакините от балканския град, които за пореден път правят този жест към най-малките запалени бъдещи звезди на България.

 

Единственото условие е всеки един тим да бъде предварително организиран и да уведоми  ръководството на "Арена Ботевград" за желанието да наблюдава срещата.

 

Заявката може да бъде направена на danchot7@abv.bg  или на телефон 0896 661006 - Данчо Тодоров.

 

Мачът срещу лидера в нашата група от квалификациите за Световното първенство в Китай през 2019 г. е на 23 февруари, от 18 часа. Билети за всички останали се продават на касите на залата и в мрежата на ticketpro.bg.
1 2 3 4 5 ... 51 »


Галерия
www.fiba.basketball