Warning: include(top.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'top.inc.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php4/lib/php:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/basketba/public_html/nt/news.php on line 42
НОВИНИ
 

16-годишните надвиха Косово в Прищина

08.04.2018 02:09
16-годишните надвиха Косово в Прищина

Националният отбор за момчета до 16 години победи Косово във втория си мач от четиристранния турнир в Прищина. Надпреварата е последна от двугодишния проект за развитие на момчета с потенциал на ФИБА.

 

Българите спечелиха с 81:62 пред ентусиазираната местна публика в американската резиденция в косовската столица.

 

Мартин Йорданов затвърди отличните впечатления от първия мач в Косово, като отново бе най-полезен за българите в мача. Крилото на Черно море завърши с 20 точки и 10 борби. С дабъл-дабъл се отличи и Александър Витанов, който приключи с 10 точки и 12 борби. Капитанът Виктор Маргаритов добави 9 точки 5 асистенции, а с 8 се включи Константин Паисиев.

 

Българите доминираха в борбата и в играта под кошовете и нито за миг не изпуснаха водачеството в резултата, като на моменти водеха с 22 точки.

 

Утре нашите приключват участието си в турнира с двубой срещу Румъния.
1 2 3 4 5 ... 51 »


Галерия
www.fiba.basketball