НОВИНИ
 

УС утвърди треньорите на националните отбори при подрастващи – мъжко направление

27.03.2014 18:09
УС утвърди треньорите на националните отбори при подрастващи – мъжко направление

На свое редовно заседание Управителният съвет на БФБаскетбол утвърди селекционерите на националните отбори в мъжко направление. Така кадетите до 16-годишна възраст ще води треньорът на Черноморец в TESY НБЛ Дечо Коешинов. 18-годишните юноши в София ще води Людмил Хаджисотиров, а 20-годишните мъже отново поема Петко Делев.

По точка 2 от дневния ред УС прие предложените промени в Дисциплинарния правилник, в който бяха заложени по-тежки санкции за различни дисциплинарни провинения.

 

ВИЖТЕ НОВИЯ ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК ТУК

 

УС прие в ДП да се добави текст в договорите с националните състезатели за мъже и жени, който засяга дисциплинарни прояви, неспазване на спортен режим и т.н. и възможността те да бъдат глобени в размер до сумата за получаване за ангажимета си с националния отбор.

 

Управата разисква и казуса с избора на нов национален селекционер при мъжете. Бе прието, че договорът на бъдещия треньор на НО мъже трябва да бъде за 3+1 години. УС възложи на Президента на БФБ и Председателя на ТК да проведат разговори с потенциалните кандидати за поста старши треньор на НО мъже и да представят най-подходящите кандидатури на следващия УС.

 

По точка Разни УС прие, че БК Лукойл Академик, чиято основна зала в спортен комплекс Правец не разполага с изискуемия по Наредба минимален капацитет на спортна зала за провеждане на срещи от полуфиналния и финалния плей-оф. Така клубът може да избира според предстоящия съперник подходяща зала за провеждане на домакинските си срещи от този етап.

 

Приет бе и Годишният финансов отчет на БФБаскетбол за 2013г.
На финал!!!

На финал!!!

22.08.2020 21:29
1 2 3 4 5 ... 65 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball