НОВИНИ
 

ERREA ще облича националите

13.02.2014 09:13
ERREA ще облича националите

Италианската фирма за спортна екипировка Errea ще облича баскетболните национали на България през лятото на 2014 година. Договорът между Errea и БФБ бе подписан в началото на седмицата от президента на федерацията Георги Глушков и представителя на марката за България Николай Данкинов.

Цялата екипировка на националните отбори ще пристигне до началото на месец май, когато започват срещите на женската ни селекция. Италианците са разработили официални екипи и анцузи за всички осем национални гарнитури, като дизайна при мъжете и жените се различава.

Errea облича баскетболните национални отбори на Англия, Швейцария и Малта, както и официалните лица на френската федерация. От родната федерация са водили преговори с няколко производителя на спортна екипировка, но от Errea Sport са предложили най-изгодни условия.

"Горди сме, че БФБ ни гласува доверие и ще развиваме съвместна дейност. Надявам се всички заедно да постигнем още по-големи успехи. Разширяваме дейността си в баскетбола, като обличаме и няколко отбора на клубно ниво", заяви Николай Данкинов.
1 2 3 4 5 ... 69 »


Галерия
www.fiba.basketball