НОВИНИ
 

Александър Везенков остана втори в анкета най-добър млад спортист

31.01.2014 20:22
Александър Везенков остана втори в анкета най-добър млад спортист

Александър Везенков остана на второ място в класацията на Viasport.bg за Най-добър млад спортист на България за 2013 г. В анкетата участваха рекордните 74 представители на медии от цялата страна.


Везенков получи 492 точки и остана само на 28 зад победителя - лекоатлетът Денис Димитров. Крилото на Арис не можа да присъства на церемонията в столичния хотел Sense, а наградата му получи президенът на БФБ Георги Глушков. Миналата година Везенков остана на трето място, а по-предната бе 11-и.

 

Първият приз в историята на анкетата за треньор №1 при подрастващите отиде у наставничката на грациите Камелия Дунавска.


На тържеството в столичния хотел Sense присъстваха още президентът на БОК Стефка Костадинова, легендите на българския спорт Здравка Йорданова, Ваня Гешева, Георги Глушков, Любо Ганев, Александър Томов, спортният функционер Валентин Михов и др. Те също се включиха в награждаването на младите таланти. Много от отличените не успяха лично да присъстват на церемонията заради участията си и в днешния ден в състезания или лагери, но призовете им с гордост приеха техните родители, които не по-малко заслужават признанието.




1 2 3 4 5 ... 69 »


Галерия
www.fiba.basketball