НОВИНИ
 

Капитанът Костов: Готов съм да съм капитан и на ЕвроБаскет

22.02.2021 18:51
Капитанът Костов: Готов съм да съм капитан и на ЕвроБаскетЧавдар Костов получи заслужена почивка днес и заедно с Дий Бост не попадна в групата на националния тим при днешното поражение с 61:80 от Босна и Херцеговина. Капитанът обаче участва в официалната пресконференция на ФИБА след мача. „Всичко беше добре до края на третата част. Изгубихме енергия. За разлика от първия мач, този беше без напрежение и за нас, и за Босна, защото ние се класирахме, а те спечелиха групата. И двата отбора играха без напрежение. Исках да играя. Бях готов за този мач. Исках да помогна на съотборниците си. Когато съм на терена опитвам да давам 100%“, коментира Костов днешния двубой.

„Готов съм да съм капитан и на Евробаскет 2022. Вярвах в нашия отбор. Сега имаме време да се подготвим по най-добрия начин“, каза още Костов, който дебютира на еврофинали преди 10 години в Литва, отново с треньор Росен Барчовски.

 „Вярвах, че ще се класираме. Имахме пресконференция в София и казах, че трябва да дойдем тук като фаворити, защото играхме много добре срещу Латвия в България и дойдохме тук за победата“, завърши Костов.


1 2 3 4 5 ... 70 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball