НОВИНИ
 

Росен Барчовски: Не ни достигна енергия

22.02.2021 18:37
Росен Барчовски: Не ни достигна енергияРосен Барчовски коментира с реализъм и без разочарование загубата на тима ни от Босна и Херцеговина в последния мач от квалификациите за ЕвроБаскет 2022 с 61:80.

 „Искахме да се борим, да играем за победа. Не ни стигнаха силите - и физически, и психически. Липсва ни ръст, липсва ни класа. Дойдохме, свършихме си работата и беше труно да се мобилизираме. Щастлив и горд съм с този отбор.

В този момент Босна и Херцеговина е най-добрият отбор в нашата група. След мач, като този с Латвия, е трудно да играеш силно. Имаше момент при три точки за Босна дойде фаул в нападение и след това загубихме мача. Но съм доволен. Оценявам представянето ни в квалификациите с отличен. Днес – около 4-5 по шестобалната система“, каза селекционерът след мача. Той ще се срещне с представителите на медиите у нас на 25 февруари, четвъртък, в 12 часа.

Барчовски коментира и дебюта на Константин Костадинов, който бе сред най-резултатните играчи на тима ни днес. „Костадинов е много талантлив. Той трябва да играе. Надявам се да играе в мъжки тим. Бъдещето е за него. Той ще играе за България следващите 10-12 години“, каза още наставникът.


1 2 3 4 5 ... 70 »


Галерия
www.fiba.basketball