НОВИНИ
 

Васил Христов – в карантина, отлага се участието му в треньорския семинар на 1 ноември

30.10.2020 18:46
Васил Христов – в карантина, отлага се участието му в треньорския семинар на 1 ноемвриЕдин от лекторите на задължителен треньорски семинар в Деня на Будителя – 1 ноември Васил Христов е в карантина. Треньорът от школата на Спортни таланти е помощник-треньор в щаба на мъжкия национален отбор. След установяването на положителен случай в отбора по време на мини-кампа в Ботевград, всички играчи, треньори и длъжностни лица са в задължителната от нормативните документи карантина. Така Христов няма да може да участва и в семинара в неделя в зала „Триадица“.

Заради положителната проба бе отложен и четвъртия кръг в НБЛ.

Както бе обявено преди това, обучението ще се проведе само онлайн. Причина за това е влязлата в сила в четвъртък заповед на министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов Заповед РД-01-626/ 27.10.2020 във връзка с продължаването на извънредната епидемична обстановка и пандемията с COVID-19. В т. 5 на заповедта се забранява: „Провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма се допуска при участие на не повече от 30 човека, при спазване на дистанция от 1,5 м. и задължително носене на защитни маски за лице.“

Така, в 10 ч. на 1 ноември, семинарът ще бъде предаван в официалния профил на БФБаскетбол в YouTube по следната програма:

 „Защита с бягане и скачане“                                                         -  Силвия Пеева

„Игра със заслони на човек без топка“                                       -  Даниел Клечков

Гледайте тук:

https://www.youtube.com/watch?v=DeryhszMrFU&t=1175s


1 2 3 4 5 ... 67 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball