НОВИНИ
 

Юношите победиха и ЦСКА

05.07.2020 19:38
Юношите победиха и ЦСКА

Сборният състав на момчета, родени през 2002/2003 от столичните клубове и чужбина, воден от треньора на националния отбор за юноши до 18-годишна възраст Георги Давидов, победи и юношите на ЦСКА. В контрола в зала „Триадица“ тимът на България се наложи с 86:38 след много силно първо полувреме.

 

В мача за селекцията на игра получилият травма Константин Паисиев. С екипа на клубния си тим ЦСКА пък излязоха Виктор Маргаритов и Димитър Генов. За ЦСКА заради проблем с коляното не игра баскетболистът от националния отбор за юноши до 17 години Виктор Гергов.

 

Мача изгледаха играчите на мъжкия национален отбор Чавдар Костов и Асен Великов, които бяха гости на националния селекционер Росен Барчовски. Както е известно Барчовски е консултант на юношите, а в неговата компания в залата бе и наставникът на младежкия национален отбор Георги Младенов. В залата бе и президентът на БФБаскетбол Георги Глушков. Две легендарни имена от женския баскетбол – Десислава Ангелова и Гергана Брнзова също гледаха мача в компанията на Йордан Бозов и наставника на мъжкия Рилски спортист Людмил Хаджисотиров.
1 2 3 4 5 ... 67 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball