НОВИНИ
 

17-годишните приключиха с поражение от Гърция визитата си в Карпениси

04.01.2020 13:25
17-годишните приключиха с поражение от Гърция визитата си в Карпениси

Националният отбор на България за юноши до 17-годишна възраст приключи с поражение визитата си в Гърция. В последния си мач тази сутрин в Карпениси селекцията, водена от Даниел Клечков и Стойо Чолаков, загуби втората си среща с гръцкия национален отбор с 66:73. Младите треньори дадоха повече игрово време на момчета, които в предишните мачове получаваха по-малко шанс, с цел по-сериозното им обиграване.

Отборът ни  се прибира днес в България, като ще остане на няколкодневен лагер в Ямбол, след което ще участва и в силен турнир в Истанбул.

 

„Като цяло наистина бяха много полезни тези контроли. Имахме силни и не толкова силни периоди. Хубавото беше, че успявахме, дори когато губехме в резултата, да се връщаме с добра игра. Това говори за характер в отбора и състезателите. Отиваме в Турция за да затвърдим играта си. Там се играе много твърдо! Искаме да свикват с този стил на игра, защото голяма част от отбора ни са все още с малко по-детско мислене на игра, а трябва вече да се доближават повече до мъжкото“, коментира след турнира в Гърция Стойо Чолаков.




1 2 3 4 5 ... 62 »
http://allstar.basketball.bg/

Галерия
www.fiba.basketball