НОВИНИ
 

Признание за Емил Стоилов – НБА и ФИБА го избраха за съвместен камп

07.06.2019 13:37
Признание за Емил Стоилов – НБА и ФИБА го избраха за съвместен камп

Огромно признание за таланта и качествата на центъра на националния ни отбор за юноши Емил Стоилов пристигна от НБА и ФИБА. Българинът бе избран да участва в съвместния камп за таланти на двете организации - Баскетбол без граници. Той ще се проведе от 9 до 12 юни в Рига, Латвия и ще събере най-големите таланти на Европа на възраст до 18-години.

 

Баскетбол без граници, Европа, е елитен камп за баскетболни умения за най-добрите играчи на континента. Емил Стоилов бе избран лично от НБА и ФИБА на базата на изключителните у баскетболни способности и лидерски качества.

 

Баскетбол без граници, Европа 2019, ще е уникална възможност за всеки играч да подобри баскетболните си таланти под ръководството на ФИБА/НБА играчи и треньори, а също – да се запознае с играчи на своята възраст от региона.

 

По време на кампа Стоилов и останалите таланти на Европа ще бъдат тренирани за умения, сила, кондиционна подготовка, житейски и социални умения, мачове и състезания.

 

„Поздравления за Емил Стоилов за избора му да участва в Баскетбол без граници“, пише в писмото на НБА и ФИБА, с което талантът ни е поканен.
1 2 3 4 5 ... 67 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball