НОВИНИ
 

Холандия не даде шанс и остави националките без победа

21.11.2018 22:38
Холандия не даде шанс и остави националките без победа

Холандия не остави шансове на националния ни отбор за жени и го остави без победа в квалификациите за Европейското първенство догодина в Сърбия и Латвия. Нашите отстъпиха гостуването си с 68:89 и завършиха последни в Група F. Испания спечели групата след пореден успех - над Украйна с 84:71 и са без загуба. Украинките остават втори, а холандките трети.

 

Отборът ни изигра по-голяма част от цикъла в силно подмладен състав. Дебют в него с екипа на женския тим направиха Александра Петрова, Ива Костова, Теодора Динева, Александра Петрова, Гергана Иванова и Карина Константинова. За сметка на това по една или друга причина участието си прекратиха утвърдени баскетболистки като Жаклин Златанова, Радостина Димитрова, Даниела Петева, Диана Войнова. Заради новата система от отбора липсваше и Борислава Христова.

 

Ива Костова игра добре в този мач, след като започна като резерва. Тя отбеляза 16 точки и бе най-добрият реализатор в тима ни. Капитанът Димана Георгиева добави 11 точки и 8 борби, а с 11 точки се отличи и Христина Иванова.
1 2 3 4 5 ... 64 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball