НОВИНИ
 

Стефан Михайлов избра 12-те за Украйна, Бояджиева остана извън групата

17.11.2018 10:49
Стефан Михайлов избра 12-те за Украйна, Бояджиева остана извън групата

Старши-треньорът на женския национален отбор Стефан Михайлов определи групата на тима ни за последния домакински мач от квалификациите за Европсйеко първенство в Сърбия и Латвия догодина. Извън 12-те за двубоя срещу силния тим на Украйна остана Петя Бояджиева.

 

Днес, в 18 часа, в зала "Универсиада" България посреща Украйна в мач без значение за класирането и на двата тима. Входът за зрители е безплатен!

 

"Знаем, че Украйна е сред най-силните тимове в Европа. На практика - най-силната състезалтека в Европа - Алина Ягупова, е украинка. В състава им има още поне няколко играчи ниво Евролига. Но ние трябва да се възползваме от шанса да срещаме такива силни отбори, да се учим от тях. Смятам, че зрителите в зала "Универсиада" ще има какво да видят. За съжаление поради различни причини не можем да разчитаме на играчи като Жаклин Златанова, Даниела Петева, Стефка Митева, Диана Войнова, Гергана Иванова пък е контузена. Но сега е моментът за младите. Дойде тяхното време и трябва да застъпят", коментира Стефан Михайлов преди мача.
В осмицата!

В осмицата!

20.08.2019 19:53
1 2 3 4 5 ... 59 »
https://www.euroins.bg/

Галерия
www.fiba.basketball