НОВИНИ
 

Любомир Минчев: Надявам се феновете да дойдат и да ни подкрепят

09.09.2018 23:11
Любомир Минчев: Надявам се феновете да дойдат и да ни подкрепят

Мъжкият национален отбор тренира в пълен състав за предстоящите мачове от световните квалификации. На 13 септември в 18:00 в „Арена Ботевград“ "лъвовете" посрещат един от фаворитите в групата Франция, а на 16 септември гостуват в Москва на Русия. Билети за двубоя с "петлите" се продават на касите на "Арена Ботевград" и са с цена 5 лв.

 

С лек проблем в заниманието се включи капитанът Павел Маринов, който е с оток в коляното, след  удар по време на една от контролите на Берое в Румъния.

 

„Преди години казах, че в каквато и група да се паднем, ще бъде тежко и няма как да сме фаворити. Поне досега, независимо срещу кого се изправяме, сме играли добре и сме се борили. Надяваме се и сега да бъде така. Знаем, че ще бъде трудно, но това може да бъде и стимулиращо. Франция и Русия са едни от водещите отбори в Европа, като и двата са били европейски шампиони. Без значение на кое място са в ранглистата, те са много силни и ще бъде интересно за публиката да ги видят на живо. Надявам се хората от Ботевград, а и от София и провинцията  да дойдат и да подкрепят отбора. Ще се радваме наистина да имаме сериозна подкрепа. А и хората ще могат да видят баскетболисти, които не всеки ден може да гледаме наживо. Преди години Горан Драгич бе тук, сега ще дойде Батум. Има играчи, които си заслужава да се видят“, каза още Минчев.

 
В осмицата!

В осмицата!

20.08.2019 19:53
1 2 3 4 5 ... 59 »
http://diassport.com/

Галерия
www.fiba.basketball