НОВИНИ
 

Гледайте НА ЖИВО мача на кадетите срещу втория отбор на Турция

29.01.2017 09:52
Гледайте НА ЖИВО мача на кадетите срещу втория отбор на Турция

Гледайте НА ЖИВО втория двубой на националния отбор за кадети до 16-годишна възраст. Възпитаниците на Иван Коцев и Христо Ценов са в Коня за традиционния международен турнир за тази възраст, организиран от местната федерацията. Надпреварата всяка година събира силни отбори не само от Европа, което донесе на надпреварата названието Минисветовно първенство.

 

Тази година домакин на турнира е град Коня. Мачовете ще се проведат от 28 януари до 4 февруари. Участие са заявили тимовете на Грузия, Литва, Латвия, Украйна, Аржентина, като ще се включат националните гарнитури на домакините до 16 и до 15 години.

 

След като записаха първа загуба - от 16-годишните на домакините, днес нашите излизат отново срещу отбор на домакините - Турция U15. Мачът започва в 15:30 българско време и ще бъде предаван ТУК.

 

На 30 януари българите излизат срещу Латвия, а на 31 - срещу Украйна. 1 февруари е почивен ден. На 2 февруари е предвиден мач срещу Аржентина, а в следващите два дни българите излизат съответно срещу Литва и Грузия.

 

 


Харесайте страницата на www.basketball.bg във Facebook!
1 2 3 4 5 ... 36 »
http://www.fiba.com/europe

Галерия